Saudijci nude Benzemi 200.000.000

Izvor: B92, 29.Maj.2023, 21:37

Saudijci nude Benzemi 200.000.000

Fudbaler Reala Karim Benzema dobio je ponudu od 200 miliona evra za dvogodišnji ugovor od neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije, prenose španski mediji.

Benzema ima ugovor sa Realom do 30. juna. Međutim, francuski napadač nije produžio saradnju sa madridskim klubom.

Španski mediji navode da rukovodstvo Reala strahuje da se Benzema dvoumi i da razmišlja da prihvati ponudu iz Saudijske Arabije.

Benzemi su iz Saudijske Arabije obećani i dodatni bonusi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na autorska prava, a njegova deca bi imala adekvatno školovanje ako odluči da se preseli u ovu azijsku zemlju.

Francuski napadač je trebalo da potpiše novi ugovor sa Realom do 30. juna 2024. godine, a u madridskom klubu sumnjaju da Benzema odugovlači sa produženjem saradnje zbog bogate ponude iz Saudijske Arabije.

Benzema (35) je u Real stigao 2009. godine iz Liona, a za madridski klub odigrao je 647 utakmica i postigao je 353 gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real u panici! Benzema dobio ponudu od koje se vrti u glavi!

Izvor: 24sedam.rs, 29.Maj.2023

Kapiten Kraljevskog kluba nalazi se na meti neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije, koji ne žali sredstva da ga dovede

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.