Saudijci ne odustaju – ponovo krenuli po Mitrovića

Izvor: B92, 13.Avg.2023, 22:12

Saudijci ne odustaju – ponovo krenuli po Mitrovića

Saudijski klub Al-Ahli, koji, kako stvari stoje, privodi transfer Nejmara kraju, ponovo pokazuje veliko interesovanje za srpskog napadača Aleksandra Mitrovića.

Poznati fudbalski insajder Fabricio Romano otkriva da postoje nove, jasne i konkretne namere čelnika Al-Hilala vezane za golgetera Fulama.

Saudijski klubovi nastavljaju da "vedre i oblače" fudbalskim tržištem.

Na red je došao i Al-Hilal.

Ovaj klub, jedan od četiri u toj državi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u vlasništvu Državnog investicionog fonda (PIF), u nedelju je "vest dana" pošto je na pragu da angažuje Brazilca Nejmara iz Pari Sen Žermena za neverovatan novac.

Prema najnovijim informacijama, Brazilac je prihvatio ponudu Al Hilala i za tri sezone u tom klubu zarađivaće oko 330.000.000 evra po sezoni.

Toliko čak ne zarađuje ni Kristijano Ronaldo, koji je trenutno najplaćeniji igrač u saudijskoj ligi.

Dalje, Al-Hilal se tu ne zaustavlja, jer je ponovio ponudu za Mitrovića, koju će sada Fulam ponovo da razmotri. U prvom "naletu" Saudijaca, Fulam je bio decidan u stavu da nema nameru da proda Srbina, međutim ova nova ponuda, moguće još veća (mada to nije precizirano) može olabaviti stav "Kotidžersa".

Romano navodi da je "sudbina" transfera Mitrovića u Saudijsku Arabiju u rukama Fulama koji, podseća ovaj italijanski novinar, je i dalje čvrst u stavu da zadrži srpskog reprezentativca.

Za sada, Mitrović ostaje u Fulamu, ali...

Koliko novca imaju klubovi iz Saudijske Arabije i kako "drmaju" tržištem, svaki scenario je moguć i u ovoj "nemogućoj misiji" za njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZAVRŠILI NEJMARA, ALI OD MITROVIĆA I DALJE NE ODUSTAJU: Al HIlal krenuo u „poslednji pohod“ na srpskog napadača!

Izvor: HotSport.rs, 14.Avg.2023, 15:52

Pokušaće da postignu kompromis. Bogati fudbalski klub Al Hilal ne odustaje od namere da dovede Aleksandra Mitrovića, pa je rešio da napravi poslednji pokušaj otkupa od Fulama. Fabricio Romano, najpoznatiji i najinformisaniji „insajder“ na fudbalskom tržištu, potvrdio je ovu vest, izveštavajući...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.