Sastanak Mendeša i Bobana, ko će biti sledeće pojačanje Milana?

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Mendeša i Bobana, ko će biti sledeće pojačanje Milana?

Dvojac razgovarao o saradnji.

Deluje da su čelnici Milana trenutno najviše fokusirani na akciju "Ibrahimović".

Šveđanin je napustio LA Galaksi, ali ne planira da okači kopačke o klin već mu je cilj da se vrati u top lige Evrope. Milan je jedan od izbora, ali bi povratak Murinja u Premijer ligu i preuzimanje Totenhema mogao da pomrsi računicu "rosonera".

Kalčomerkato prenosi da je došlo do sastanka jednog od najboljih agenata u fudbalu Žorže Mendeša >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Zvonimira Bobana, sportskog direktora Milana. Italijani spekulišu da je predmet razgovora bio Nikolas Otamendi i njegov transfer na "San Siro".

Argentinac i pored velikih kadrovskih povreda u Sitijevoj zadnjoj liniji ne stiže do prve jedanaestorke, Fernandinjo je nastupio pored Stounsa u derbiju protiv Liverpula pre internacionalne pauze.

Kao problem se napominje visoka primanja štopera na "Etihadu", ali bi Milan mogao da parira dužim trajanjem ugovora.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.