Saša Ilić ubedljivo overio 1/4 finale Kupa – čeka Olimpijakos ili Panatinaikos

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 21:40

Saša Ilić ubedljivo "overio" 1/4 finale Kupa – čeka Olimpijakos ili Panatinaikos

Fudbaleri Atromitosa plasirali su se u četvrfinale grčkog Kupa posle pobede od 4:0 nad Larisom i ukupnim rezultatom 5:1 prošli dalje.

Naredni rival ekipe Saše Ilića biće bolji iz dvomeča Panatinaikos - Olimpijakos, gde je, nakon prvog meča, rezultat 1:1.

Podsetimo, sve fudbalske utakmice u Grčkoj do sredine februara biće igrane bez prisustva navijača posle ubistva policajca u huliganskim neredima.

Strelci za Atromitos u lakoj pobedi, još jednoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od kada je na klupu seo Ilić, bili su Trimatis u 39. minutu, Angielski u 50. iz penala, Camakis u 84. i Vergos u 90.

Bio je ovo 13. meč legendarnog fudbalera Partizana na klupi grčkog kluba i 13. meč bez poraza.

Atromitos je pre dolaska Ilića bio pri dnu tabele u Superligi, a sada je već u plej-of zoni, dok je u Kupu, nakon današnjeg trijumfa, stigao među osam najboljih.

Pravi izazov čeka Ilićev tim u narednoj rundi kada će odmeriti snage sa jednim od dva najveća kluba u Grčkoj - Panatinaikosem ili Olimpijakosem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.