Šarner: Suares mnogo dobro glumi

Izvor: B92, 31.Okt.2011, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarner: "Suares mnogo dobro glumi"

Fudbaler Vest Bromviča Pol Šarner optužio je napadača Liverpula Luisa Suaresa za simuliranje na utakmici prošlog kola Premijer lige.

Liverpul je slavio na tom meču sa 2:0, a prvi gol postigao je Čarli Adam sa penala, posle krajnje problematičnog faula nad Suaresom.

"Bio je to veoma lep pad, koji je Liverpulu omogućio dobar početak meča. Suares jako dobro zna da iznudi penal, on je jedan od najboljih u tome na svetu. Ako je to bilo za penal, onda na svakoj utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << može da se dosudi 1.500 penala", rekao je Šarner.

Suares je u januaru prešao iz Ajaksa u Liverpul, za koji je na 22 utakmice postigao osam golova. Od dolaska na „Enfild" Urugvajac je nekoliko puta optuživan za simuliranje i često padanje u protivničkom kaznenom prostoru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.