Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2020, 14:40

Šarlroa prekida crnu seriju

Danas odloženi meč 10. kola Župiler lige. Partizanov dželat u lošoj formi, ali je i dalje u igri za vrh tabele

Na početku sezone Šarlroa je bila hit u Belgiji. Prvih osam kola su crno-beli bili lideri Župliler lige, ali loši rezultati u poslednje vreme. Posle eliminacija Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope usledio je pad. Nije Šarlroa stigla do grupne faze drugorangiranog takmičenja na Starom kontinentu, dok su počeli da posrću i u nacionalnom prvenstvu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Šarlora je doživela dva poraza u nizu, a slavila je samo jednom u poslednjih osam utakmica. Ipak, bodovna zaliha sa starta sezone u nikad izjednačenijem šampionatu Belgije daju šansu domaćinu da sa tri boda danas (17.00) protiv "fenjeraša" Vasland Beverana skoči na četvrtu poziciju, sa samo dva boda manje od Beršota i Genka.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Gosti su poslednjeplasirana ekipa u Belgiji sa samo dva pobede u 13 kola. Šarlroa je izgubio dve od tri poslednje utakmice na svom terenu, i to od Genta i Standarda. Beveren je bez pobede u gostima na pet vezanih utakmica (samo dva boda).

Oba tima ne mogu da računaju na najjači sastav u odloženom meču 10. kola. Francuz Stiven Vilems nedostajaće zbog kartona u domaćem timu, a povređeni su Benhaib, Bruno, Flanagan, Goranov i Teodorčuk. Kod gostiju neće biti u timu reprezentativca Luksemburga Danela Sinanija. Rođeni Beograđanin se povredio u prošlom kolu protiv Sint Trojdena. On je prošle sezone igrao u Noriču.

Tradicija je na strani Šarlroe koja nije izgubila od Beverena na osam uzastopnih mečeva. Ima pet pobeda i tri nerešena ishoda. Prošle sezone u Župiler ligi bilo je 4:0 i 2:0 za tim koji je letos posle produžetka (2:1) izbacio Partizana iz Evrope.

BELGIJA 1 – ZAOSTALI MEČ 10. KOLA

Sreda

17.00: (1,38) Šarlroa (4,70) Vasland Beveren (8,50)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.