Sarijev Čelsi se ne šali - idealan start

Izvor: Mondo, 01.Sep.2018, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarijev Čelsi se ne šali - idealan start

Kada je Mauricio Sari pre samo mesec i po preuzeo ekipu, malo ko je verovao da će Čelsi tako atraktivno i rezultatski odlično delovati...

Liverpul i Čelsi "noće" na vrhu!

Ekipa Jirgena Klopa upisala je danas protiv Lestera (2:1) i četvrtu pobedu od starta sezone, a taj ritam ispratio je i Čelsi savladavši Bornmut (2:0), tako jedini zadržavši maksimalan učinak, bar dok Votford i Totenhem ne odigraju svoje mečeve 4. kola Premijer lige.

/Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << strelci, rezultati i tabela nakon nekompletnog 4. kola Premijer lige/

Rezervista Pedro je na asistenciju "večitog rezerviste" Olivijea Žiura "nadriblao" dvojicu igrača gostiju na ivici kaznenog i potom sjajno šutirao, da bi Eden Azar nakon saradnje s Markosom Alonsom ušao iskosa s leve strane u opasnu zonu i šutirao ispod Begovića.

Ekipa Mauricija Sarija je i na ovom meču imala dvocifren broj šuteva (24 (6)) i ogroman posed lopte (72%), a malo ko je verovao da će tako brzo zaigrati onaj "njegov" fudbal.

I još beležiti dobre rezultate...

U ostalim mečevima videli smo pobedu Sautemptona na gostovanju Kristal Palasu (2:0) golovima Danija Ingsa i Pjera-Emila Hejbjerga, dok je Luka Milivojević odigrao čitav meč za domaće. Pobedu je upisao i Vulverhempton, i to u nadoknadi preko Traorea, protiv Vest Hema u gostima (1:0), dok su Everton i Hadersfild podelili bodove (1:1).

Remi smo videli i u duelu Fulama i Brajtona (2:2) koji je obeležio Aleksandar Mitrović.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.