Šarić zbog Ivkovića želi da napusti Efes

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić zbog Ivkovića želi da napusti Efes

Dario Šarić je nezadovoljan statusom u Efesu kod srpskog trenera Dušana Ivkovića, a kako je njegov otac Predrag otkrio hrvatski medijima razmišlja o napuštanju turskog kluba. Dve utakmice u nizu u turskom šampionatu Šarić nije bio u konkurenciji zbog ograničenja broja stranaca. Hrvatski košarkaš ovu odluku Ivakovića nije baš lako prihvatio, pa razmišlja i o odlasku.

- Nije dobro. Plašim se da je vreme za uzbunu - rekao je Šarićev otac, prenosi Jutarnji.

- Dario >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je potišten, ništa mu nije jasno. Ako se ovako nastavi, potražićeemo nekoga ko može da plati raskid ugovora. Dario mora da igra, a ne da utakmice gleda sa tribine. Zdrav je, nije bio nedisciplinovac i Ivkovićev potez čini mi se suludim.

U turskoj ligi je maksimalan broj stranaca u prvenstvenoj utakmici šest, a prednost nad Šarićem u prva dva kola turskog šampionata dobili su Drejper, Džening, Perperoglu, Bjelica, Lazme i Krstić. U Evroligi nema ograničenja broja stranih košarkaša, pa se očekuje da u četvrtak Šarić bude u sastavu protiv Uniksa u prvom kolu grupe A.

- Ništa nam ne znači ako bude igrao minut ili pet minuta.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.