Sari spreman da se odrekne veziste pod jednim uslovom!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari spreman da se odrekne veziste pod jednim uslovom!

Da li bi ovo bila dobra opcija za sve strane?

Milan želi da dovede Fabregasa u januaru. "Rosonerima" su potrebna pojačanja, a pogotovo nakon saznanja koliko će biti van terena Bilja i Bonaventura, jasno je da im je vezista preko potreban.

Leonardo smatra da bi Fabregas bio idealno pojačanje, a smatra i da bi to što nema dovoljno minuta u dresu Čelsija moglo da bude motiv više da se preseli u italiju.

Čelsi se takođe slaže sa tim. Oni bi voleli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prodaju Španca u januaru kako bi zaradili nešto novca od tog transfera, jer on ima ugovor do juna 2019. godine, i to bi značilo da bi sledećeg leta mogao da napusti "Stamford bridž" kao slobodan igrač.

Ipak, Sari se pita tu takođe, a on je spreman da pusti Fabregasa samo pod jednim uslovom, a to je da mu uprava dovede adekvatnu zamenu!

Da li je Čelsi spreman da ispuni želju svom treneru ili će možda rizikovati da Fabregas ode narednog leta kao slobodan igrač? Verovatno će se londonski tim potruditi da dovede novog vezistu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.