Sari rekao dosta!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari rekao "dosta"!

Najveća promena od kada je stigao u Juventus...

Mauricio Sari je rešio da odustane.

Ne od posla, već od najgore navike, kako je rekao kineskim novinarima pred današnji meč protiv Intera, na odvikavanju je od cigareta.

On koristi nikotinske žvake kao deo suzbijanja navike, podsetimo, pušio je oko četiri paklice dnevno, 80 cigareta, dok je trenirao Čelsi, Englezi su izračunali da pali cigaretu svakih 12 minuta.

Tokom utakmica je koristio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << žvake, kaže da mu ne nedostaje cigareta dok traje meč, jer ga adrenalin tera da na to zaboravi.



"Međutim, čim završi utakmica, očajnički mi je bila potrebna cigareta"
, objasnio je trener Juventusa.

"Ali, dosta, rešio sam da prekinem, dosta je bilo", kaže Sari na pitanje kineskih novinara da li je probao tamošnje cigarete.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.