Sari našao štopera, zna se i cena!

Izvor: Sportske.net, 30.Dec.2018, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari našao štopera, zna se i cena!

Čini se kao odličan posao za "Plavce".

Mauricio Sari veruje samo dvojici štoper od starta sezone, Davidu Luizu i Antoniju Ridigeru, dok je Andreas Kristensen šansu uglavnom dobijao u Ligi Evrope.

Geri Kejhil će izvesno promeniti sredinu, pa je jasno da će Čelsiju biti potreban još jedan kvalitetan štoper.

Sari je hteo Ruganija, ali je mladi Italijan potpisao novi ugovor sa Juventusom, spreman je da čeka svoju šansu u Torinu.

Tako se Čelsi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prema pisanju engleskih medija okrenuo ka Bundesligi, tačnije ka aktuelnom šampionu Nemačke.

Naime, "Plavci" žele Matsa Humelsa, koji je na udaru kritika ove sezone.

Ipak, jasno je da je Humels štoper svetske klase i da bi uz pravog trenera i dobru sredinu mogao da se vrati na pravi put.

Navodno je poznato i za koliko je Bajern spreman da ga se odrekne, Čelsiju će za angažovanje Humelsa biti potrebno 40 miliona evra, što je sasvim pristojna cena za današnje uslove.lavce".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.