Sari našao krivce za poraz

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari našao "krivce" za poraz

Italijanski stručnjak započeo novu avanturu sa Juventusom.

Danas smo imali odličnu utakmicu u okviru Čempions kupa, utakmica igrana u Singapuru između Juventusa i Totenhema nam je dala čak pet golova.

"Pevci" su izašli kao pobednici, golove za pobednika su postigli Lamela, Lukas Moura i Hari Kejn dok su kod Italijana strelci bili Iguain i Ronaldo. Za Juventus su debitovali igrači poput Rabioa, Demirala i De Liht, ali je rezultat izostao.

"Veoma teška >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmica protiv odličnog protivnika. Bili su brži i eksplozivniji, ali su oni bliži početku sezone samim tim i spremniji. Moramo pomeriti svoju odbranu još koji metar napred, mnogo se duboko branimo.







Bili smo bolji u drugom poluvremenu, ali nas je kondicija sprečila da uradimo nešto više", izjavio je po kraju utakmice novi čovek na klupi Juventusa.

Naredni meč Juventus igra sa Interom, dok će se "Pevci" oprobati protiv Mančester Junajteda za četiri dana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.