Sari napustio klupu Lacija, kandidat za mesto trenera LEGENDARNI napadač

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 17:57

Sari napustio klupu Lacija, kandidat za mesto trenera LEGENDARNI napadač

Pominju se i druga imena.

Mauricio Sari nije više trener Lacija, pošto je nakon poraza od Udinezea podneo ostavku i sada se traži novi šef stručnog štaba nebesko-plavih.

Sari je od juna 2021. vodio Lacio, a u svom mandatu u Rimu trofej nije uspeo da osvoji, ali je tri puta učestvovao u grupnoj fazi evropskih takmičenja. Dva puta u Ligi Evrope i ove sezone u Ligi šampiona.

Trijumfom nad Bajernom kod kuće u prvom meču osmine finala najavio je jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od najvećih iznenađenja u novoj godini, međutim u revanšu nije imao nikakve šanse, pošto je nemački predstavnik slavio sa 3:0.

Kao mogući Sarijevi naslednici trenutno se pominju Tomazo Roki, koji je svojevremeno radio u mladom timu Lacija, zatim Anđelo Greguči, trener U19 ekipe Frozinonena, kao i legendarni napadač Miroslav Klose, koji je počeo kao asistent u Bjernu, a potom kratko radio u austrijskom Altahu. Nemac važi za glavnog kandidata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.