Izvor: MozzartSport.com, 04.Jul.2020, 10:30

Sari menja svog nekadašnjeg miljenika za igrača kome se oduvek divio

Pregovori između Juventusa i Rome oko Edina Džeka uveliko odmakli, tvrdi Tutosport

Roma bi ovog leta kao i u nekoliko prethodnih ponovo mogla da ostane bez najboljeg igrača. Kako javlja torinski Tutosport, Juventus je ozbiljno zainteresovan za Edina Džeka, kojeg Mauricio Sari vidi kao zamenu za Gonzala Iguaina.

Iako je oduvek važio za Sarijevog miljenika, Argentinac je godinama unazad u velikom padu forme i mogao bi da napusti klub na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kraju sezone, a onda bi Sari oslobodio prostor za Džeka, kojem se navodno oduvek divio kao igraču. Uprava Rome intenzivno "čisti" igrače sa velikim platama, a Džekova je trenutno najveća (5.000.000 + 1.000.000 bonus), što ozbiljno oprerećuje ozbiljno opterećen budžet Rimljana.

Tutosport navodi da su dva kluba uveliko u pregovorima, a Juventus pored Džeko u svojim redovima želi da vidi i supertalentovanog levog beka Romine Primavere Rikarda Kalafiorija. Džeko u Romi ima ugovor do leta 2022. dodine, tako da će Vučica moći da računa na izvesno obeštećenje, ali je Rimljanima u ovom trenutku daleko važnije da se reše njegove plate.

Iako ima 34 godine, Džeko ove sezone ima više nego zapažen učinak u dresu Vučice. Postigao je 17 gokova na 35 utakmica i zabeležio devet asistencija.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.