Sari iznenada dobija još jednog napadača!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari iznenada dobija još jednog napadača!

Stiže konkurencija Žiruu i Morati.

Kako prenosi "Skaj Sports", Miši Batšuaji se vraća u Čelsi.

Belgijanac je nakon uspešne pozajmice u Borusiji Dortmund minule sezone, letos poslat na još jednu pozajmicu, ovoga puta u špansku Primeru, u redove Valensije.

Nije se ipak bivši napadač Marseja snašao na "Mestalji", postigao je samo tri pogotka na 23 nastupa, a nakon katastrofalnog poluvremena u Kupu kralja, trener Marselino je izgubio strpljenje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Uprava je donela odluku da ga vrati u matični klub, to je potvrdio i sportski direktor Mateu Alemani, koji je izjavio da je reprezentativac Belgije odavno obavešten da će biti vraćen u London.

U Čelsiju ipak neće priključiti Belgijanca ostatku ekipe, već će do kraja januaru pokušati da mu pronađu tim za koji će nastupati do kraja tekuće sezone.

Čini se i da su "Plavci" nepravedni prema Batšuaiju, teško da bi bio gori od Morate i Žirua, koji su potpuno van forme ove sezone, ali na "Bridžu" očigledno smatraju da belgijski fudbaler još uvek nije spreman za ozbiljniju ulogu u timu Mauricija Sarija.

"Plavci" intenzivno traže i novog napadača, nisu uspeli da ga pronađu u Italiji, nastavljaju potragu, više o tome OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Batšuaji na novoj raskrsnici: Monako ga zove do kraja sezone, Everton može samo da ga kupi

Izvor: MozzartSport.com, 11.Jan.2019, 14:04

Odluka sportskog direktora Valensije Mateua Alemanija da Mišija Batšuajija vrati u Čelsi posle neuspele epizode na Mestalji nikoga nije iznenadila, ali je belgijskog ofanzivca dovela u nimalo zavidnu poziciju. Batšuaji nije poželjan ni u Čelsiju, gde će prvo morati da dođe pre nego što izabere...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.