Sari: Liverpul je spreman da osvoji PL

Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2018, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sari: Liverpul je spreman da osvoji PL

Jirgen Klop je jedan od najboljih trenera na svetu i spreman je da odvede Liverpul do titule, smatra menadžer Čelsija Maurisio Sari.

Redsi su trijumfovali u prvih šest premijerligaških mečeva, prvi put u istoriji. Plavci će ih dočekati u subotu u derbiju najjačeg takmičenja u Engleskoj.

Biće to drugi susret dva tima u poslednjih pet dana, pošto je Čelsi nedavno trijumfovao u Liga kupu sa 2:1.

"Mislim da će ovo biti drugačiji meč. Očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da Liverpul bude više posvećen. Klub radi sa istim trenerom već četiri sezone i spreman je da osvoji Premmijer ligu. Nije bitno šta su radili do sada, jer se zna da su sada spremni. Klop je jedan od najboljih trenera na svetu. Radio je jako dobro. I ako ne budu osvojili Premijer ligu, neko veliko takmičenje hoće", rekao je Sari.

Duel se igra na Stamford bridžu, sa početkom u 18:30 uz prenos na Sport Klubu 1.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.