Sardinija nikad jača, sve otključao De Rosi?

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2019, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sardinija nikad jača, sve "otključao" De Rosi?

Klub iz Serije A odlično posluje na letnjoj pijaci.

Juče smo pisali, Kaljari je već dogovorio transfer Marka Roga. Hrvat će posle ne toliko uspešne sezone u Napoliju pokušati da oživi svoju karijeru u Kaljariji.

Italijanski mediji danas pišu da je klub iz Sardinije na pragu dva kvalitetna pojačanja.

Prvo je Defrel iz Rome, za francuskog napadača Rimljani traže trinaest miliona evra. Dva kluba su imala odlično poslovanje u prošlosti, treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << očekivati brz dogovor. Defrel bi tako činio tandem sa Pavoletijem.

Drugo pojačanje bi trebalo da stigne iz Boke Juniors. Čeka se samo realizacija transfera Danijelea De Rosija u poznati argentinski klub da bi dvadesettrogodišnji Urugvajac Nahit Nandez bio slobodan u odabiru sredine.

Vlasnik Kaljarija Đuliano je izjavio da je već poslata ponuda za Nandeza i da se nadaju pozitivnom odgovoru. Podsetimo Nandez je bio jedan od zapaženijih igrača "Urusa" na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, izgleda da će Kaljari naredne sezone biti itekako takmičarski nastrojen, prošle sezone su završili na petnaestom mestu tek tri boda iznad zone ispadanja.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Nije samo Rog, Kaljari vadi još 28.000.000 za još dva pojačanja

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2019

Transfer Marka Roga u Kaljari mogao bi da bude zvaničan već u utorak ujutru, s tim što bi u međuvremenu klub sa Sardinije mogao da završi još dva velika i važna posla. Kaljari je, naime, spremio još 28.000.000 evra za vezistu i napadača – Nahitana Nandeza i Gregoara Defrela. Prema izveštajima...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.