Šarčević: Ko želi na moje mesto – slobodno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Apr.2018, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarčević: Ko želi na moje mesto – slobodno

Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je danas da ko želi može slobodno da zauzme njegovo mesto u Vladi, ali da ga čeka ogroman posao.

On je upitan o rekonstrukciji vlade rekao da ga ne motiviše mesto ministra, već reforme koje želi da sprovede i ostvari vidljive rezultate.

"Ja sam rekao sto puta da to mene ne interesuje na taj način. U skupštini su me prozivali da ne treba da budem ministar, jer nisam motivisan, ja jesam motivisan, ali na drugačiji način. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Došao sam da uradimo reformu obrazovanja, što mislim da znam da radim i da to bude vidljivo", rekao je Šarčević za televiziju Prva.

Ministar je na pitanje šta će uraditi povodom "večitih studenata" i roka za okončanje studija koji je nekoliko puta pomeran, rekao: "Ja neću uraditi".

"Ne znam, videćemo", rekao je Šarčević što je i navelo voditelje da ga pitaju i da li time aludira na rekonstrukciju vlade.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Šarčević: Ko želi na moje mesto - slobodno

Izvor: Blic, 09.Apr.2018

Ministar prosvete Mladen Šarčević rekao je danas da ko želi može slobodno da zauzme njegovo mesto u Vladi, ali da ga čeka ogroman posao.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.