Saradnja Partizana i Botafoga?

Izvor: B92, 02.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja Partizana i Botafoga?



Fudbalski klub Partizan ugostio je u utorak potpredsednika brazilskog kluba Botafogo Rikarda Rotemberga. Uprava "crno-belih" poslovala je tokom leta sa klubom iz Rio de Žaneira, kada je u Humsku stigao Brazilac Žuka, a tokom novog susreta razmatrane su mogućnosti dalje saradnje. Gosta iz Brazila primili su generalni sekretar Gordan Petrić i direktor Ivan Tomić, a razgovarano je o uspostavljanja saradnje na svim međuklupskim nivoima.

Dogovoreno je da se narednih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dana razmotre svi aspekti koji bi mogli da interesuju oba kluba kada je u pitanju potpisivanje sporazuma o uzajamnoj saradnji.

Posle preliminarnih razgovora, Rotenberg je posetio trening Partizana i doskorašnjeg igrača Botafoga Žuku, a sa Tomićem je obišao i trofejnu salu "crno-belih" i razmenio dresove. Osnovni dresovi oba kluba su crno-beli, a i Patizan i Botafogo nose opremu kompanije "Kapa".

U sklopu saradnje predvidjeni su i prijateljski mečevi dva kluba, a Rotenberg je pozvao delegaciju Partizana da u najskorije vreme poseti Rio de Žaneiro.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.