Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2021, 19:49

Saputo stigao u Bolonju, zbog utakmice vredne 6.300.000 evra i - Mihajlovića

Prvi čovek italijanskog kluba rešen da zadrži Srbina na klupi

Utakmicom protiv Juventusa Bolonja će spustiti zavesu na aktuelnu sezonu, a duel sa torinskim klubom biće prilika izabranicima Siniše Mihajlovića da, ukoliko savladaju narednog rivala i istovremeno Napoli pobedi Veronu, takmičenje završe na desetoj poziciji i tako stignu do bonusa od 6.300.000 evra koji dobijaju članovi Serije A iz gornje polovine tabele.

Ulog u vidu sedmocifrene svote dodatno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će začiniti poslednji duel Bolonje u takmičarskoj godini, a italijanski mediji duel na stadionu Renato Dal'Ara najavljuju i kao susret Mihajlovića sa potencijalnim novim klubom. Upravo borba za milione, ali i Mihajlovićeva budućnost razlog su zbog kojeg je Džoi Saputo, kanadski biznismen i vlasnik Bolonje, odlučio da se vrati u Italiju gde će boraviti narednih dana, a prema saznanjima "Il Korijere di Bolonje" cilj prvog čoveka kluba u narednim danima biće definisanje letnje transfer liste, ali i razgovor sa Mihajlovićem povodom budućnosti Srbina.

Strateg koji je klub stavio na stabilne noge izazvao je interesovanje drugih klubova, među kojima su Juventus i Sampdorija, ali je Bolonja jasno pokazala da računa na Srbina i u budućnosti. Iako Mihajlović sa klubom ima ugovor do leta 2023. godine, njegova budućnost je tema poslednjih meseci s obzirom na to da je istakao jasnu ambiciju da se bori za ciljeve više od pukog preživljavanja u eliti. Iz kluba je tim povodom stiglo uverenje da su ambicije obostrane i da će Srbin imati potrebnu podršku u daljim izazovima na klupi Bolonje.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.