Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2021, 18:40

Šaponjić odbio šesti klub Portugalije i Sporting, želi samo na Balaidos

Napadač Atletika lomi

Nije se Ivan Šaponjić izborio za minutažu u Atletiku, odigrao je ove sezone samo dva puta po dvadesetak minuta u Kupu kralja, ali zainteresovanih klubova je sve više.

Nekadašnji zlatni Orlić omladinske reprezentacije Srbije se poslednjih dana sve češće pominje u kontekstu odlaska iz Atletika.

Dijego Simeone mu je navodno rekao da za njega neće biti minutaže u drugom delu sezone i da je najbolje da ode negde >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na pozajmicu, a Šaponjićev odgovor je navodno bio da ipak želi da ostane i bori se za mesto u timu. Tako makar prenosi španska sportska štampa...

Valjadolid se prvi pominjao kao zainteresovan ali tu se sve završilo. Nikakve konkretne ponude nije bilo na adresi Madriđana. Potom je drugoligaš Sporting iz Hihona izrazio želju da pozajmi Šaponjića ali je igrač odbio tu ideju.

Poslednjih dana su još dva kluba pokazali interes za srpskog napadača. Portugalska Vitorija iz Gimaraeša i Selta iz Viga. Portugalski mediji otkrivaju da je Šaponjić već odbio ponudu šestoplasiranog kluba u tamošnjem prvenstvu jer ne želi da se vraća u Portugaliju gde je bio član Benfike.

Šaponjić želi da ostane u Španiji i da to bude prvoligaški klub, a taj uslov ispunjava Selta. Klub iz Viga traži alternativu za Jaga Aspasa i Santija Minu u špicu. Pogotovo što se Aspas povredio, a Mina baš i nije u nekoj formi. Sportski direktor Oskar Minjambres je tu ulogu namenio Šaponjiću i odgovara mu što nije skup, što može da se pozajmi i što ne zauzima mesto stranca. Ali pre toga mora da napravi mesta u ekipi i da proda ili pozajmi nekoga od prekobrojnih igrača na koje se ne računa. Prvi na listi za odlazak su štoperi Horhe Saens i David Kostas.

Šaponjić čeka rasplet na Balaidosu i ponudu koja bi svim mogla da donese benefite.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.