Šaponjić kod Čola: Došao sam da se BORIM

Izvor: Mondo, 12.Jul.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaponjić kod "Čola": Došao sam da se BORIM

"Ovo je san za mene i učiniću sve da pomognem ekipi", rekao je srpski napadač.

U Madridu se priča srpski!

Posle dolaska Luke Jovića u Real Madrid za 60 miliona evra, godinu dana mlađi Ivan Šaponjić potpisao je ugovor sa Atletiko Madridom, što je iznenadilo mnogobrojne ljubitelje fudbala, posebno ako se uzme u obzir da naš napadač nije imao prostora u Benfici.

Španski mediji već su Šaponjića uporedili sa Mandžukićem, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << veruju da će imati prostora u novoj seozni, dok je na njemu da Dijega Simeonea ubedi da je onaj pravi.

"Moji prvi utisci o Simeoneu su fantastički", rekao je Ivan Šaponjić za "Marku".

"On je jedan od najboljih trenera na svetu i čitav njegov tim me je odlično dočekao", naveo je Srbin pre nego što je izgovorio rečenicu koja će se mnogo dopasti "Čolu": "Došao sam ovde da se borim, da radim i pokažem moje kvalitete".

Posebno važni biće prvi treninzi pred početak sezone...

"Videćemo kada se završe pripreme, razgovaraćemo i videti šta će se desiti".

/SPRSKE TRANSFER BOMBE KOJE SU NAS ŠOKIRALE: ŠAPONJIĆ, MATIĆ.../

Ivan Šaponjić nije imao prostora u Benfici i do sada je nastupao za njihov "B" tim, dok je jednu sezonu proveo i na pozajmici u Zulte Varegemu.

"Ovo je san za mene i učiniću sve da pomognem ekipi", kazao je amibiciozni Šaponjić koji je karijeru počeo u dresu Partizana, da bi se nakon odličnog nastupa na Svetskom prvenstvu za igrače do 20 godina preselio u Portugal.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.