Šaponjić heroj Benfike B!

Izvor: Sportske.net, 16.Mar.2019, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaponjić heroj Benfike ''B''!

''Zlatni Orlić'' srpskog fudbala postigao je još jedan važan gol za ''B'' tim lisabonske Benfike.

U portugalskoj Segundi igra se 26. kolo, a Benfika ''B'' je danas prekinula seriju od tri uzastopna poraza.

Tim iz Lisabona je na svom terenu savladao ekipu Penafiela sa 2:1, a junak trijumfa domaćih bio je srpski napadač Ivan Šaponjić.

Dvadesetjednogodišnji Srbin je bio na klupi za rezerve do 82. minuta, kada je pri rezultatu 1:1 zamenio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Dantasa, a samo pet minuta kasnije uspeo je da postigne pobedonosni gol za Benfiku ''B''.

Ovom pobedom, Benfika ''B'' se učvrstila na petom mestu na tabeli, sa četiri boda više i uz utakmicu više od Porta ''B''.

Šaponjiću je ovo peti gol u Segundi ove sezone, a utisak je da je postao specijalista za ulogu ''džokera'' sa klupe, jer mu, uizgleda, golgeterski bolje ide nego kada je starter.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.