Šapina preko Mamića namestio meč sa Arsenalom !?

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2011, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapina preko Mamića namestio meč sa Arsenalom !?


Prema pisanju hrvatskog nedeljnika Nacional, priča o nameštanju Dinamovih utakmica uskoro bi trebala dobiti nastavak. Nemačka policija jedostavila hrvatskom tužilaštvu nove informacije o utakmici Arsenala i Dinama na Maksimiru za koju se sumnja da je bila nameštena.
U tim spisima do kojih je došao Nacional  piše da su Zdravko i Zoran >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Mamić povezani se sa Antom Šapinom koji je na suđenju u Bohumu otvoreno priznao kako je namestio na desetine utakmica.
Pod sumnjom nemačkog državnog tužilaštva bile su utakmice Dinama protiv Temišvara, Kopra, finale Kupa protiv Hajduka 2009. godine, ali je posebno zanimljiva bila utakmica protiv Arsenala u kvalifikacijama za LŠ u Zagrebu koju su izabranici Arsena Vengera dobili 3:0 golovima Fabregasa i Van Persija. Dogovor je, tvrdi izvor Nacionala, bio da Arsenal pobedi Dinamo sa dva i više golova razlike.

Novo suđenje Šapini počinje za mesec dana. Njegova dosadašnja svedočenja u Bohumu već su otkrila konkretna imena klubova, ali i fudbalera koji su učestvovali u nameštanjima. Da li će Šapina progovoriti i o Dinamu?

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠAPINA PREKO MAMIĆA NAMESTIO MEČ SA ARSENALOM?!

Izvor: Kurir, 08.Feb.2011

ZAGREB - Priča o nameštanju Dinamovih utakmica uskoro bi trebala dobiti nastavak, piše hrvatski nedeljnik Nacional...Nemačka policija je dostavila hrvatskom tužilaštvu nove informacije o utakmici Arsenala i Dinama na Maksimiru za koju se sumnja da je bila nameštena...U tim spisima piše da su...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.