Izvor: Danas, 28.Sep.2022, 12:37

Šapić poručio sindikalcima: Slobodno me smenite, što se niste ranije bunili nego sada kada hoćemo da utvrdimo gde odlazi novac?

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić tokom obraćanja na sednici Skupštine grada Beograda, govorio je o sredstvima koja su obezbeđena rebalansom budžeta grada o kojem će odbornici danas raspravljati i odlučivati, rekavši da je obezbeđen novac za brojne opštine koje će uz pomoć tih sredstava vratiti višedecenijske dugove, kao i oko milijardu dinara za asfaltiranje i presvlačenje ulica, kojeg nije bilo proteklih godina.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Šapić: Ova sednica Skupštine je prekretnica u funkcionisanju grada

Izvor: Danas, 28.Sep.2022

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas u Skupštini grada da se nada da će do kraja dana biti donete istorijske odluke, nakon čije implementacije Beograd više neće biti isti grad.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.