Saopštenje povodom prenos ABA lige

Izvor: TV Arena Sport, 26.Sep.2014, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saopštenje povodom prenos ABA lige

Usled nedavne promene odluke vlasnika televizijskih prava na ABA ligu, predstojeća sezona ovog takmičenja neće se prenositi na Areni Sport.

Regionalna košarkaška liga je godinama unazad bila deo Arenine sportske porodice i uz prenose na teritoriji čitavog regiona tokom ovog perioda dobila na popularnosti, za koju se nadamo da će nastaviti da raste i uprkos izostanku sa naših kanala. Arena Sport će i u budućnosti nastaviti da podržava i prati regionalna i domaća sportske takmičenja, uz težnju da svojim gledaocima obezbedi premium sadržaj i pokriće najpopularnijih sportova među publikom sa ovih prostora.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.