Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2020, 15:44

Sao Paulo doveo zamenu za Pata, Baija teško pada na Morumbiju

Nekadašnji napadač Milana napustio ekipu, ali je stigao Lusijano, koji opet sarađuje sa trenerom Fernandom Dinizom. Nekadašnji šampion Brazila i Južne Amerike u 2019. godini na četiri utakmice nije uspeo da postigne gol protiv ekipe iz Salvadora

Zanimljiv početak šampionata Brazila. Šampion države i Južne Amerike, Flamengo, posrće na startu Serije A. Ima samo četiri boda u prva četiri kola, pa već počinje da se piše u medijima u zemlji fudbala, kafe i sambe da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se drma kluba Špancu Domeneku Torentu koji je nasledio na kormilu trofejnog Portugalca, Žorža Žesusa, koji se ovog leta vratio u Benfiku.

Flamengo je u četvrtak odigrao na Marakani nerešeno (1:1) sa Gremijem i derbiju kola, a trener tima iz Rio de Žaneira zasad je spasao prvi strelac tima Gabrijel Barbosa, poznatiji kao Gabigol, pogotkom sa bele tačke u 89. minutu za mršav bod domaćina.

Nekada velika nada brazilskog fudbala, Pato, prošle nedelje je napustila Sao Paulo. Klub je brzo reagovao i doveo Lusijana, igrača koji je nekada radio u Fluminenseu sa trenerom Fernando Dinizom. On bi debi na Morumbiju mogao da ima noćas (01.00) kada Sao Paolo igra protiv Baije.

Pato je bio u drugom planu ove sezone, a Sao Paolo je hteo da se otarasi velike plate koju ima ovaj napadač kome su brojne povrede poremetile veliku karijeru koja mu se predviđala. On bi mogao da pojačao Internasional kao zamena za Peruanca Paola Gerera koji je doživeo tešku povredu ligamenata kolena.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Sao Paulo u svojim redovima ima dvojicu veterana, kapitena Danija Alvesa i nekadašnjeg španskog reprezentativca Huana Frana. Nije dobro ekipa krenula ove godine. U četvrtfinalu plej-ofa šampionata Pauliste je poražena od Mirasola. Novu sezonu Serije A je započela pobedom protiv Fortaleze sa 1:0, a prošle nedelje je tim sa Morumbija izgubio na gostovanju u Rio da Žaneiru od Vasko da Game sa 2:1. Baija je vezala dva trijumfa na startu sezone i dolazi u dobrom raspoloženju na gostovanju nekadašnjem šampionu. Domaćin ima trojicu povređenih igrača – Hernanesa, Vitora i Valsea.

Prošle godine su ova dva tima odigrala četiri utakmice i sve su zavšene tipom 0-1. Na pet utakmica u nizu Sao Puala i Baije bilo je 0-1. U šampionatu na oba meča nije bilo pogodaka, dok je u Kupu Brazila Baija slavila sa po 1:0 u oba meča osmine finala. Skoro dve godine Sao Paulo nije dobio Baiju. Poslednji put je bio bolji u septembru 2018. godine kada je slavio na Morumbiju sa 1:0.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Santos gostuje noćas (00.15) Sport Resiferu i juri prve bodove na gostovanju ove sezone, dok Vasko de Gama, posle dve pobede na startu sezone, gostuje Seari (01.00), koja ima samo bod iz tri kola najbolje lige Brazila.

BRAZIL 1 – 4. KOLO

Četvrtak

Bragantino – Fluminense 2:1 (1:1)

Flamengo – Gremio 1:1 (0:1)

Atletiko PR – Palmeiras 0:1 (0:0)

Gojas – Fortaleza 1:3 (0:1)

Internasional – Atletiko GO 3:0 (0:0)

Botafogo – Atletiko MG 2:1 (1:0)

Korintijans – Koritiba 3:1 (1:1)

Petak

00.15: (2,50) Sport Resife (3,10) Santos (3,00)

01.00: (2,05) Seara (3,15) Vasko da Gama (4,00)

01.00: (1,85) Sao Paulo (3,40) Baija (4,60)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.