Santa Kruz potpisao novi ugovor

Izvor: B92, 22.Avg.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Santa Kruz potpisao novi ugovor

Paragvajac Roke Santa Kruz produžio je ugovor sa Blejburn Roversima na još četiri godine.

Blekburn je prethodno odbio ponudu Mančestar sitija za Paragvajca vrednu 15 miliona evra. Stari ugovor Santa Kruzu je isticao tek za tri sezone, ali Roversi su ovim činom hteli da nagrade svog napadača za sjajnu prošlu sezonu kada je postigao 23 gola.

„Blekburn je oduševljen što je Roke Santa Kruz potpisao novi četvorogodišnji ugovor, koji ističe 2012. godine", stoji u saopštenju na sajtu kluba.

Kruz je pre Blekburna proveo čak sedam sezona u ekipi Bajerna iz Minhena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Santa Kruz produžio ugovor sa Blekburnom

Izvor: RTS, 22.Avg.2008

Paragvajski fudbaler Roke Santa Kruz potpisao je danas novi, četvorogodišnji ugovor sa Blekburnom.  .Roversi su prethodno odbili 12 miliona funti (15 miliona evra) vrednu ponudu Mančester sitija za 27-godišnjeg napadača. .Stari ugovor bi Kruzu istekao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.