Šansa za Splićane? De Laurentis želi da kupi Hajduk

Izvor: N1 televizija, 13.Sep.2018, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šansa za Splićane? De Laurentis želi da kupi Hajduk

Vlasnik Napolija Aurelio de Laurentis otkrio je da bi kupio splitski Hajduk ukoliko bi za to dobio šansu.

Splićani se godinama unazad nalaze u velikim problemima, pre svega finansijske prirode, pa su dugo u senci najvećeg rivala Dinama. Hajduk je poslednji put bio šampion Hrvatske 2005. godine. Velika je verovatnoća da do titule neće doći ni ove sezone, pošto posle samo šest kola HNL Dinamo beži 10 bodova.

"Dajte mi priliku i kupiću Hajduk", izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je De Laurentis, po završetku sastanka Udruženja evropskih klubova održanog u Splitu, i dodao:

"Nedavno sam preuzeo Bari, ali to ne znači da nisam zainteresovan i za Hajduk. Treba razmotriti tu mogućnost, analizirati sve. Vidim da je Hajduk u problemima. Eduardo Reja mi je rekao da je klub u rukama navijača, koji ne žele da on ode u privatno vlasništvo. Ja ne želim da razgovaram sa njima o tome, nego sa direktorima, ljudima iz gradske uprave. Spreman sam da uložim novac".

Kontroverzni biznismen bogatstvo je ostvario u filmskoj industriji. Njegova izdavačka kuća Filmauro jedna je od najuticajnijih u Italiji.

Na čelu Napolija je od 2004. godine, kad su Napolitanci bili u Seriji C1. U međuvremenu, postali su jedan od najjačih klubova na Apeninima.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.