Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2020, 12:12

Sanogo podiže euforiju: Mogu mnogo bolje

„Tim mi mnogo pomaže“, poručio iskusni vezista

Imaju razloga za zadovoljsto navijači i igrči Crvene zvezde posle dobrih rezultata na početku nove sezone. Tri identične pobede od 3:0, podigli su nivo samopouzdanja i optimizma svima u Ljutice Bogdana, posebno pred evropske okršaje.

Najavio je bivši reprezentativac Obale Slonovače Seku Sanogo da bi trebalo da bude veliko pojačanje. Odisao je sigurnošću na Marakani, slabiji je bio u Šapcu.

„Sjajno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smo započeli sezonu. Sve tri utakmice u prvenstvu smo pobedili istim rezultatom, a pritom nismo primili gol. Čini mi se da protivničke ekipe nisu toliko pretile pred našim golom. To je odlično. Ekipa napreduje iz dana u dan i to je ono što je najbitnije. Trudimo se da ispunimo sve ono što stručni štab traži od nas i siguran sam da ćemo vremenom biti još bolji. Jeste naporno, imali smo jake pripreme, ali znamo da je to veoma bitno za ono što nas očekuje u nastavku sezone“, rekao je Sanogo za klupski sajt.

Iskusni defanzivni vezista je počeo da igra redovno posle duge pauze.

Za sada sam zadovoljan svojom igrom. Međutim, verujem da mogu mnogo bolje. Naravno, moje dobre igre su rezultat celokupnog rada čitave ekipe. Na svakom treningu smo koncentrisani na to da se što bolje i što više uigramo kako bi to, kada dođe vreme za utakmice, sve bilo na najvišem nivou i kako bi naši navijači mogli da uživaju u dobrim igrama i pobedama. Zajedno možemo mnogo, ceo tim je skup odličnih pojedinaca, ali i sjajnih ljudi“.

Internacionalac iz Obale Slonovače ne krije da tim želi da nastavi sa sjajnim igrama u prvenstvu.

„U petak nas očekuje težak meč protiv ekipe Spartaka. Upoznati smo sa njihovim kvalitetima, i oni imaju makimalan učinak od tri pobede od starta šampionata. Međutim, mi smo Crvena zvezda i u svakom meču je imperativ pobeda. Tako će biti i u petak. Želimo da nastavimo sa odličnim partijama i da postižemo što više golova“.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.