Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2021, 08:20

Saničanin na izlaznim vratima, ako ostane bira - novi ugovor ili tribine

Trener Nenad Lalatović otkrio da postoji zainteresovanost neimenovanog kluba za štopera novosadske ekipe

(Od specijalnog izveštača iz Antalije)

Pred sam početak prelaznog roka Turci su pisali o interesovanju Bešiktaša, ali su priče o prelasku Siniše Saničanina među Istanbulske Orlove utihnule nedugo zatim. Naredne tri nedelje protekle su bez glasina. Saničanin je stigao sa novosadskom ekipom na pripreme, trenirao zajedno sa timom i odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << po poluvreme u prve dve kontrolne utakmice, ali je čitavu utakmicu protiv Mure presedeo na klupi, iako je potpuno spreman.

Razloga za njegovo odsustvo, ipak, ima, jer bosanskohercegovački reprezentativac bi uskoro mogao da napusti Staru damu.

"Čekamo da vidimo šta će biti sa njim. Saničanin ima ljude koji ga zastupaju, od kojih smo očekivali da će uspeti da ga prodaju, ali u ovom trenutku njegovi ljudi nisu u tome uspeli. Postoji klub koji je u opticaju, i za ovu utakmicu nismo hteli da ga stavimo da se ne daj Bože ne bi povredio, pošto bi za dan-dva mogao da nas napusti. Ako se to ne dogodi stav kluba je da neće igrati", rekao je trener Vojvodine NenadLalatović posle meča sa slovenačkim timom.

Centralni defanzivac sa Vojvodinom ima ugovor do leta ove godine i januarski prelazni rok je poslednja šansa da Novosađani naplate Saničaninov reprezentativni status. Ukoliko im ne uspe u toj nameri, u upravi kluba su 25-godišnjem postavili ultimatum.

"Stav kluba je da Saničanin neće igrati ukoliko ne produži ugovor. U razgovoru sa upravom kluba dogovorili smo se da je prioritet da se Saničanin proda. On je reprezentativac, odigrao je osam utakmica u A reprezentaciji, osvajač je Kupa", zaključio je Lalatović.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.