Šangaj - Đokerson u četvrtfinalu

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2018, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šangaj - Đokerson u četvrtfinalu

Najbolji srpski teniser saznao je ko će mu biti rival u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju. Čeka nas repriza vimbldonskog finala.

Srpski teniser Novak Đoković igraće u četvrtfinalu Mastersa u Šangaju protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona.

Treći teniser sveta danas je pobedio Italijana Marka Čekinata sa 6:4, 6:0, a Anderson je bio bolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Grka Stefanosa Cicipasa sa 6:4, 7:6.

To će biti osmi duel Đokovića i osmog tenisera sveta Andersona.

Srpski teniser ostvario je šest uzastopnih pobeda, nakon što je Anderson bio uspešniji u njihovom prvom duelu, 2008. godine u Majamiju.

Poslednji put igrali su ove godine u finalu Vimbldona, kada je Đoković pobedio posle tri seta (6:2, 6:2, 7:6).

Krajem septembra Anderson i Đoković su igrali na egzibicionom Lejver kupu. Obojici je pripao po jedan set, a treći koji se igra na deset osvojenih poena dobio je Južnoafrikanac (10:6).
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković: Pokušaću sve da dođem do prvog mesta

Izvor: B92, 11.Okt.2018

Novak Đoković, treći teniser sveta, rekao je posle pobede nad Markom Čekinatom da će pokušati sve što je u njegovoj moći da dođe do prvog mesta do kraja sezone...Srpski igrač u osmini finala Mastersa u Šangaju savladao je italijanskog tenisera i protivnik u borbi za polufinale biće mu Kevin...

Nastavak na B92...

UŽIVO: Đoković-Anderson 7:6, 4:1

Izvor: Večernje novosti, 12.Okt.2018, 10:13

Srpski teniser igra protiv Južnoafrikanca za plasman u polufinale turnira u Šangaju Za polufinale! Novak Đoković igra protiv Kevina Andersona (Južna Afrika) u četvrtfinalu turnira u Šangaju.Biće ovo sedmi duel Novaka i Kevina, šest je dobio Srbin, dok je samo prvi, u Majamiju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.