Sanderlend pobedio na Vila Parku

Izvor: B92, 22.Mar.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanderlend pobedio na Vila Parku



Fudbaleri Evertona igrali su sa Vest Hemom 1:1 u 31. kolu Premijer lige, čime su umanjili izglede za plasman u Ligu šampiona. Najveći uspeh dana ostvario je Sanderlend, koji je kao gost savladao Aston Vilu, čime se odmakao od zone ispadanja. U nedelju su na programu dva velika duela, koja će imati veliki uticaj na borbu za titulu: Mančester Junajted dočekuje Liverpul, a Čelsi igra sa Arsenalom.

Njukasl je konačno dobio meč otkako na klupi sedi Kevin Kigen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << – u desetom meču na klupi on je uspeo da nadmaši svoj bivši klub Fulam 2:0, golovima Viduke i Ovena.

Junaci dana su Roke Santa Krus i Andre Biki. Paragvajac u dresu Blekburna doneo je sa dva gola pobedu ekipi, koja je od sredine prvog poluvremena imala igrača manje protiv Vigana.

Kamerunac Biki retko daje golove, ali je protiv Birmingema postigao dva. Pobeda je "kraljevskoplavima" donela četiri boda prednosti u odnosu na ovonedeljne rivale.

Bolton ostaje u zoni ispadanja, jer je sa Mančester Sitijem kod kuće igrao bez golova.

Tundžaj Šanli je bio jedini strelac u pobedi Midlzbroa nad Derbijem.

U prvom meču dana Totenhem se dugo mučio sa Portsmutom, ali je ulazak Darena Benta prelomio – on je najpre dao gol, a samo minut kasnije asistirao je O'Hari za konačnih 2:0.

Aston Vila – Sanderlend 0:1

Blekburn – Vigan 3:1

Bolton – Mančester Siti 0:0

Everton – Vest Hem 1:1

Midlzbro – Derbi 1:0

Njukasl – Fulam 2:0

Reding – Birmingem 2:1

Totenhem – Portsmut 2.0

Tabela: Mančester Junajted 70, Arsenal 67, Čelsi 65, Liverpul 59, Everton 56, Portsmut 50, Aston Vila 49, Blekburn 49, Man. Siti 49, Vest Hem 43, Totenhem 39, Midlzbro 34, Njukasl 32, Vigan 31, Reding 31, Sanderlend 30, Birmingem 27, Bolton 26, Fulam 23, Derbi 10

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.