Sančo i Junajted očajni, Englez na potezu! Kucali na Barsina vrata, probali da ukradu Čelsiju, šta su opcije za Đavole?!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020, 10:25

Sančo i Junajted očajni, Englez na potezu! Kucali na Barsina vrata, probali da ukradu Čelsiju, šta su opcije za "Đavole"?!

Transfer saga se nastavlja, Sančo se neće lako pomiriti sa odlukom, čeka se njegov potez, ali i reakcija Eda Vudvorda...

I dalje je tema broj jedan na Ostrvu, Džejdon Sančo.

Nasuprot tvrdnjama iz Dortmunda da ostaje sigurno, da mora da poštuje odluku kluba, stižu informacije da će Englez probati da izdejstvuje transfer dramatičnim potezom, zahtevom da bude stavljen na listu za prodaju.

Mada, u ostalim zemljama, zahtev za transfer nema toliku težinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao u Engleskoj, videćemo kako će Dortmund reagovati ako se to desi.

Sančo ima ponudu da produži ugovor, ne bi zarađivao mnogo manje nego na "Old Trafordu", ali on želi već ovog leta natrag u domovinu.

U međuvremenu Junajted je probao sa alternativama, Mendeš je kucao u ime "Đavola" na vrata Barse, ali oni nisu želeli da razgovaraju o Fatiju.

Takođe, priča se da je Junajted pokušao u poslednji čas da privoli Kai Haverca da umesto u Čelsi dođe u Mančester, ali čini se da od toga nema ništa.

Sve alternative koje se pominju za Sanča ne oduševljhavaju navijače, pominje se Dembele na pozajmicu, ponovo je aktuelan Daglas Košta, neki smatraju da ofanzivac nije ni potreban, da je bolje uložiti novac u Kulibalija i zatvoriti odbranu, kao i eventualno naći novog levog beka, odnosno pokušati sa ponudom za Čilvela iz Lestera.

Vudvord čeka, Solskjer je nestrpljiv, iako je jasno sada u prvom planu LE, Junajted je u polufinalu, čeka ga Sevilja...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Oglasio se Sančo i šokirao "Đavole", ključ leži u Madridu?!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2020, 08:53

Izgleda da su stvari daleko od onoga čemu su se nadali navijači Junajteda....Džejdon Sančo je progovorio. Naime, posle pobede protiv nižerazrednog Altaha, on je rekao da je srećan da predvodi mlade igrače, poput Džada Belingema jer je i sam bio u njihovoj koži...Nije pominjao transfer, u Engleskoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.