Sančes raskinuo ugovor sa Interom

Izvor: B92, 01.Avg.2022, 22:23

Sančes raskinuo ugovor sa Interom

Čileanski fudbaler Aleksis Sančes je sporazumno raskinuo ugovor sa Interom i mogao bi da pređe u Olimpik iz Marseja, preneli su italijanski mediji.

Sančes je imao ugovor sa Interom do juna 2023. godine, ali nije u planovima trenera Simonea Inzagija, pa samim tim ne može da ostane najplaćeniji igrač u milanskoj ekipi.

Sančes je zarađivao oko sedam miliona evra po sezoni, otkako je u septembru 2020. godine prešao iz Mančester junajteda u Inter, za koji je pre >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toga igrao na pozajmici, u sezoni 2019/2020.

Spekulisalo se da je njegov agent odbio ponudu od četiri miliona evra za prevremeni raskid ugovora, a list Ekip preneo je da se radi o cifri od 4,5 miliona.

Italijanski mediji preneli su da je svaki dogovor manji od 6,5 miliona evra za Inter bio profitabilan.

Sančes je odigrao 108 takmičarskih utakmica za Inter, postigao je 20 golova i imao je 23 asistencije. Osvojio je titulu u Seriji A, Kup i Superkup Italije.

Inter je ovog leta raskinuo ugovor i sa Arturom Vidalom i otplatio mu je otpremninu pošto je saradnja prekinuta godinu dana ranije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sančes raskinuo ugovor sa Interom

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2022, 00:08

Čileanski fudbaler Aleksis Sančes je sporazumno raskinuo ugovor sa Interom i mogao bi da pređe u Olimpik iz Marseja, prenijeli su italijanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.