Sančes propušta Totenhem u subotu

Izvor: B92, 05.Feb.2015, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sančes propušta Totenhem u subotu

Najbolji strelac Arsenala Aleksis Sančes zbog povrede propustiće gradski derbi sa Totenhemom u subotu, potvrdio je menadžer Arsen Venger.

“Aleksis još nije spreman, a mogao bi da se vrati za meč sa Lesterom u utorak. Njemu sve ovo teško pada, ali mora da se potpuno oporavi. Sančes trenira smanjenim intezitetom”, rekao je Venger.

Dobra vest za Vengera je da se u ekipu vraća Dani Velbek, koji zbog povrede nije igrao od početka godine.

Sančes je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ove sezone postigao 18 golova na 32 utakmice u svim takmičenjima.

26-godišnji napadač letos je došao iz Barselone u transferu vrednom 40 miliona evra, a prethodno je igrao za Udineze, River Platu, Kolo Kolo i Kobrelou.

Utakmica 24. kola Premijer lige između Totenhema i Arsenala igra se u subotu od 13.45 na “Vajt Hart Lejnu”.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peh za Arsenal: Bez najboljeg strelca na Totenhem

Izvor: Press, 05.Feb.2015

Aleksis Sančez neće biti sprema za subotnji okršaj, ali ako je za utehu Tobdžijama u ekipu se vraća Dani Velbek, koji zbog povrede nije igrao od početka godine . Najbolji strelac Arsenala Aleksis Sančez zbog povrede...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.