San Antonio u finalu Zapada

Izvor: B92, 21.Maj.2012, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

San Antonio u finalu Zapada

Košarkaši San Antonija pobedili su protekle noći Los Anđeles Kliperse sa 102:99 i tako se plasirali u finale Zapada' sa 4-0 u seriji.

Sparsi su u plej-ofu najjače lige na svetu pokazali ubedljivo najkonstantniju igru, pošto nisu zabeležili nijedan poraz, a njihov niz trijumfa traje od 11. aprila.

Četvrta utakmica serije, koje je odigrana u gradu anđela' pružila je dosta uzbuđenja, a tim iz Teksasa rešio ju je u poslednjoj četvrtini, u koju je ušao sa poenom zaostatka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Najzaslužniji za četvrti trijumf u nizu protiv Klipersa bio je Tim Dankan, koji je upisao 21 poen i devet skokova, dok je Toni Parker dodao 17 poena. U poraženom timu, Kris Pol je postigao 23 poena i imao 11 asistencija, dok je Blejk Grifin poslednju utakmicu sezone završio sa 21 poenom.

Sparsi će se u finalu 'Zapada’ sastati sa pobednikom serije između Los Anđeles Lejkersa i Oklahome, u kojoj Tanderi vode sa 3-1, a naredna utakmica igra se u noći između ponedeljka i utorka.

U noći između nedelje i ponedeljka, pobedu je zabeležio i Majami, koji je sa 101:93 slavio protiv Indijane i tako izjednačio na 2-2 u seriji na 'Istoku’.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA: San Antonio već u finalu Zapada

Izvor: Sportal.rs, 21.Maj.2012

San Antonio je prvi finalista Zapadne konferencije. "Mamuze" su savladale Kliperse u Los Anđelesu drugi put u roku od dva dana reezultatom 102:99 i sa 4:0 "počistili" manje popularni tim iz "grada anđela".

Nastavak na Sportal.rs...

Majami izjednačio, San Antonio počistio Kliperse

Izvor: TvojPortal.com, 21.Maj.2012

Izvor:Pressonline Košarkaši San Antonija pobedili su noćas u gostima Los Anđeles Kliperse sa 102:99 i plasirali se u finale Zapadne konferencije NBA lige, dok je Majami, takođe na strani, savladao Indijanu sa 101:93 i izjednačio na 2:2 u polufinalu Istoka.. . . . San Antonio je do četvrte...

Nastavak na TvojPortal.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.