San Antonio konačno pobedio

Izvor: RTS, 01.Jan.2015, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

San Antonio konačno pobedio

U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige San Antonio je, posle produžetka, savladao Nju Orleans sa 95:93. Pobede ostvarili Boston, Indijana, Klipersi, Hjuston, Milvoki i Oklahoma. Čitaj mi!

Košarka 1 San Antonio konačno pobedio

2 Zver se probudila iz košarkaškog sna

3 Cirkus je došao u grad...
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
4 Noćna mora na košarkaškom terenu!

5 Klivlend pao bez "Kralja", novi poraz Sparsa

Sparsima je to bila peta utakmica u decembru u kojoj su igrali produžetke, a tek prva u kojoj su ostvarili pobedu. Sa 26 koševa Argentinac Emanuel Đinobili bio je najefikasniji akter susreta, ali novogodišnju noć obeležio je krilni centar Sparsa Tim Dankan koji je 16 poena i deset skokova ostvario 814. "dabl-dabl" u karijeri kojim se izjednačio sa Karlom Melounom na 5. mestu liste igrača koji su imali najviše dvocifrenih učinaka u dve kategorije u istoriji NBA lige.

Vilt Čemberlen je prvi na toj listi sa 968 "dabl-dablova". Slede Mozis Meloun sa 894, Elvin Hejs 890 i Karim Abdul Džabar koji je "dabl-dabl" učinak ostvario na 885 utakmica.

Što se poraženog Nju Orleansa tiče najistaknutiji pojedinac bio je Entoni Dejvis sa 21 poenom i 12 skokova što mu je 19. put ove sezone da je bio "dvocifren" u dva segmenta.

Rezultati:

Boston - Sakramento 106:84

Indijana - Majami 106:95

L.A. Klipers - Njujork 99:78

Hjuston - Šarlot 102:83

Klivlend - Milvoki 80:96

San Antonio - Nju Orleans 95:93 (produžetak) i

Oklahoma - Finiks 137:134 (produžetak)

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

San Antonio konačno pobedio

Izvor: RTS, 01.Jan.2015

U nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige San Antonio je, posle produžetka, savladao Nju Orleans sa 95:93. Pobede ostvarili Boston, Indijana, Klipersi, Hjuston, Milvoki i Oklahoma. Читај ми!..Košarka 1 San Antonio konačno pobedio..2 Zver se probudila iz košarkaškog sna..3...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.