Izvor: MozzartSport.com, 11.Maj.2021, 05:23

San Antonio dao 87 za poluvreme

Pobeda Sparsa nad Milvokijem

Pobeda koja vraća veru u plej-of, ali i pobeda koja će zauvek ostati upisana u istorijskim almanasima. Ne zbog konačnog (146:125), već zbog rezultata na poluvremenu susreta San Antonija i Milvokija. Jedan od derbija noći između ponedeljka i utorka u NBA ligi pretvorio se u revolveraški obračun u kome su se bolje snašli Teksašani.

Do odlaska na veliki odmor ekipa Grega Popoviča ubacila je čak 87 poena (naspram 64 gostiju) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i tako postavila novi klupski rekord po broj poena za jedno poluvreme. Prethodni je star 37 godina, pošto je 1984. koš Denvera zatrpan sa 84 poena.

U takvom rasporedu snaga, kad je domaćinu maltene sve polazilo za rukom, razumljivo je što je skoro cela petorka zabeležila dvocifren učinak do kraja. Najefikasniji je bio Demar Derozan (23), pratili su ga Dejonte Mari (21), Keldon Džonson (20) i Loni Voker (19), a zapaženi s klupe bili Peti Mils (20, šest trojki iz devet pokušaja) i Rudi Gej (19).

San Antonio je na ovaj način dobio tek drugu od poslednjih osam utakmica, verovatno će sa desete pozicije u plej-in, dok je Milvoki pretrpeo prvi poraz posle pet vezanih pobeda, te mu nisu mnogo vredeli  ni poeni Janisa Adetokumba (28), ni Krisa Midltona (20).

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.