Šamrok kao opomena, Konas Ki nije šala - barmen i inženjer napadaju Partizan!

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šamrok kao opomena, Konas Ki nije šala - barmen i inženjer napadaju Partizan!

Beogradska publika će imati priliku da vidi velšku ekipu.

Konas Ki je napravio veliko iznenađenje savladavši Kilmarnok što je u mnogome promenilo planove Partizana koji je očekivao dvomeč sa Škotima.

Velšani su ipak niže na svetskoj fudbalskoj lestvici, praktično svi u klubu igraju kao poluprofesionalci što umnogome podseća na neslavni Šamrok Rovers.

Razlog više za oprez.

O treneru Endiju Morisonu ste mogli da čitate OVDE, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << a podjednako zanimljivi su i sami fudbaleri "Nomada", saznajemo iz reportaže BBC koji ekipu Partizana predstavlja kroz prizmu Aleksandra Mitrovića, Lazara Markovića, Sava Miloševića, ali i činjenice da je "Parni valjak" nekada igrao finale Kupa evropskih šampiona 1966. godine.

Kapiten ekipe i defanzivac Džordž Horan ima 37 godina i inženjer je elektrotehnike, dok Džon Dizni radi kao direktor prodaje u firmi koja reciklira stare telefone.

Nejtan Fulf je koktel majstor, a još šestorica su jutros rano morala na posao iako su kućama iz Škotske stigli tek oko pet ujutru.

Interesantna i živopisna pojava u svetu fudbala koja ne treba da opusti "crno-bele" pred prve evropske izazove u novoj sezoni.

Da se Šamrok više ne ponovi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.