Izvor: MozzartSport.com, 08.Maj.2021, 20:11

Šampionski ples Intera! Odmorio Lukaku, raspucao se Aleksis - stradala Sampdorija (VIDEO)

Čileanac iskoristio trenutke odmora najboljeg strelca Nerazura - 5:1

Skudeto je ponovo u vitrinama milanskog Intera, ali će finiš sezone očigledno pokazati kako može da igra ekipa Antonija Kontea kada je potpuno rasterećena. To je na svojoj koži danas osetila i Sampdorija, koja je demolirana na Meaci, usled uraganskin napada Nerazura. Domaćin je bio silan u ofanzivi, iako je vremena za predah dobio Romelu Lukaku, koji je čitavu utakmicu presedeo na klupi za rezervne igraće >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - 5:1 (3:1).

To je maksimalno iskoristio Aleksis Sančez, koji je postigao dva gola, dok su se po jednom u strelce upisali Galjardini, Pinamonti i Lautaro Martinez. Nedostajali su samo navijači, koji bi ovacijama sa tribina dodatno uveličali proslavu šampionske titule.

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.