Šampionski let lisabonskih Orlova! Strašna Benfika za 19 minuta izbušila Eštoril kao švajcarski sir (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2015, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampionski let lisabonskih Orlova! Strašna Benfika za 19 minuta izbušila Eštoril kao švajcarski sir (VIDEO)

Gosti otišli kući sa čak šest komada u svojoj mreži...

Ako se neko nadao da bi ove sezone Portugalija mogla da dobije novog vladara, grdno se prevario! Furija iz Lisabona, po imenu Benfika, uništila je Eštoril na Lužu rezultatom 6:0 i direktnim konkurentima, Portu i Sportingu, poslala jasnu poruku - titula ostaje na starom mestu!

Četvrtom pobedom u poslednjih pet kola Orlovi su učvrstili poziciju na vrhu Primeire, a u slučaju nerešenog ishoda u direktnom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << okršaju prvih pratilaca, odbrana titule bila bi daleko realnija!

Nije se četa Žorža Žezusa mnogo ustručavala protiv slabašnog protivnika, već je od samog starta krenula udarnički. U 16. minutu viđena je prva ozbiljnija prilika i pogodak kapitena Luizaa, koji je nadskočio kompletnu protivničku odbranu i napravio prvu rupu u mreži.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.