Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2021, 21:18

Šampionke Evrope dočekane pred Skupštinom

Prelepa slika iz srpske prestonice

Borbene, neustrašive i kompaktne kao tim, srpske košarkašice ostvarile su podvig koji je oduševio domaću javnost, ali i košarkaški svet širom starog kontinenta. Fenomenalne igre na Evropskom prvenstvu košarkašice Srbije ukrasile su zlatom, a nakon uspeha u Španiji, heroine predvođene selektorkom Marinom Maljković dočekane su ispred Skupštine grada.

Hiljade pristalica pozdravile su kontinentalne kraljice, a uz brojnim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << prisutnima zahvalnost na podršci iskazala je selektorka naših dama istakavši veličinu uspeha.

"Ovo su moje vidovdanske šampionke, Srbija je pobedila na Vidovdan, a zatim se sa terase začula pesma"Vidovdan", rekla je Marina Maljković.

Na reči selektorke nadovezala se najbolja igračica Evrope, Sonja Vasić:

"Hvala vam što ste došli. Čast mi je da predstavljam Srbiju po svetu, tolika, da ću se pomoći rečima nekog ko je malo veštiji s njima od mene i proširiti ih".

Pesma, skandiranje i aplauzi ukrasili su prelepu sliku u Beogradu i uspeh koji će se dugo pamtiti.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.