Šampione, srećan 50. rođendan

Izvor: Mondo, 03.Jan.2019, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampione, srećan 50. rođendan

Mihael Šumaher, rekorder sa sedam osvojenih titula šampiona Formule 1 i jedan od najvećih sportista svih vremena, danas puni 50 godina

Na današnji dan, pre pola veka, u nemačkom gradu Hurtu rođen je veliki šampion Mihael Šumaher.

Sportski svet i ovog 3. januara, na jubilarni 50. rođendan bivšem asu Formule 1 poslao je identičnu poruku - da nastavi da se bori.

Our champ turns 50 today. We’re all with you Michael #KeepFightingpic.twitter.com/hN4n8Br1ap
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
— Scuderia Ferrari (@ScuderiaFerrari) January 3, 2019

Šumaher je pre pet godina u nesreći na skijanju doživeo teške povrede glave i od tada je van očiju javnosti.

Njegova porodica 50. rođendan obeležava na poseban način - otvaranjem virtuelnog muzeja bivšeg vozača, koji će podsetiti na njegove najveće uspehe u karijeri (Official Michael Schumacher App).

I Ferari, tim sa kojim je osvojio pet od ukupno sedam titula F1, na poseban način će obeležiti rođendan najvećeg vozača koji je nastupao za tu ekipu.

Italijanski tim će u svom sedištu u Maranelu prirediti specijalnu izložbu posvećenu Šumaheru.

Porodica Mihaela Šumahera povodom njegovog rođendana poslala je poruku u kojoj se navodi da je on "u najboljim rukama", a javnost želi da veruje da je to zaista tako.

Šampione, srećan rođendan!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.