Šampion pao i protiv Denvera, Sparsi sa +34 demolirali Lejkerse, Klipersi slavili

Izvor: Blic, 15.Mar.2014, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion pao i protiv Denvera, Sparsi sa "+34" demolirali Lejkerse, Klipersi slavili

Košarkaši Majamija poraženi su i peti put u šest poslednjih susreta, ovoga puta na svom parketu od Denvera 111:107, dok je San Antonio očitao lekciju Los Anđeles Lejkersima i savladao ih sa 119:85. Dok su "jezeraši" patili na jugu SAD, Klipersi su slavili u Juti sa 96:87. Golden Stejt je doživeo neuspeh kao domaćin protiv Klivlenda 103:94, a Toronto je bio jači od Memfisa 99:86.

Umesto da šteluju formu za plej-of, košarkaši Majamija su uspeli da pretrpe i peti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poraz u šest utakmica, a od 7. marta samo su Vašington savladali, dok su sada naleteli na čvrsti Denver koji im je i te kako pokazao da bi ekipa sa Floride morala više snage da uloži kako bi ostvarila pobedu.

Nagetsi su u drugoj i trećoj četvrtini napraili pristojnu razliku koju su odbrani do kraja utakmice, a po običaju dominirali su u reketu gde je bio Kenet Farid, te je centar upisao 24 poena uz deset skokova. U Denveru su dobri bili još Derel Artur sa 18 i Evan Furnije sa 14 poena.

Lebron Džejms je još jednom spustio loptu i upisao "samo" 21 poen uz šest asistencija i skokova, dok je Rej Alen ubacio poen više.

Da je neko Lejkersima rekao šta će da im se desi na gostovanju San Antoniju verovatno bi se odlučili da ostanu kući, jer jednog momenta u susretu nisu imali ni priliku da se primaknu protivniku koji je samo punio koš protivnika i povećavao prednost do konačnih "+34".

Nije se u Sparsima izdvojio neki pojedinac koji je uništavao "jezeraše", već su kolektivno pretrpali koš gostiju iz Kalifornije. Deni Grin je ubacio 15, Met Boner 13, Marko Belineli i Aron Bejns po 12 i Kori Džozef 11 poena. kod protivnika najbolji je bio Pau Gasol sa 18 poena.

Dobru partiju pružili su Klipersi koji su savladali Jutu, iako je protivnička ekipa imala pozamašnu prednost nakon prve deonice, a imala je vođstvo i na poluvremenu. Ipak, odlučujuća druga četvrtina prelomila se u korist tima iz Los Anđelesa koji je bio vođen Blejkom Grifinom sa 20 i Krisom Polom sa 18 poena.

Kod dmoaće ekipa Trej Burk i Derik Fejvors su ubacili po 18 poena.

Dok je Nemanja Nedović sa 17 poena, pet asistencija i četiri skoka držao čas u Razvnoj ligi u ekipi Santa Kruz Voriorsa protiv Ajova Enedžija 129:119, Golden Stejt je na svom parketu poražen od Klivlenda koji je pokazao neverovatan duh i stigao razliku "ratnika" koji su imali veliku prednost nakon prve deonice.

Spenser Hejvs sa 22 i Dion Vejters sa 18 poena bili su perjanice Kavalirsa, dok je svetla tačka u Golden Stejtu bio Stefon Kari sa 27 poena i osam asistencija.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šampion pao i protiv Denvera, Sparsi sa "+34" demolirali Lejkerse, Klipersi slavili

Izvor: Dzungla.org, 15.Mar.2014

Košarkaši Majamija poraženi su i peti put u šest poslednjih susreta, ovoga puta na svom parketu od Denvera 111:107, dok je San Antonio očitao lekciju Los Anđeles Lejkersima i savladao ih sa 119:85. Dok su „jezeraši“ patili na jugu SAD, Klipersi su slavili u Juti sa 96:87. Golden Stejt je...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.