Šampion Srbije vraća američkog đaka

Izvor: BKTV News, 05.Jul.2018, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion Srbije vraća američkog đaka

Dušan Ristić pred dogovorom sa klubom u kojem je ponikao

Crvena zvezda je u završnoj fazi pregovora sa mladim košarkašem Dušanom Ristićem. Pred 22-godišnjim centrom je trogodišnji ugovor i opcija da se vrati u redove kluba u kojem je ponikao.

Ristić je prethodne četiri sezone nosio dres Arizona Vajldketsa, a u nedavno završenom takmičenju odigrao je 35 mečeva i u svakom od njih bio starter.

Saigrač perspektivnog košarkaša i potencijalnog pojačanja >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << kluba sa Malog Kalemegdana u redovima Arizone bio je prvi pik na ovogodišnjem draftu Deandre Ejton, sa kojim je činio dominantni centarski tandem.

Đak crveno-bele škole prethodne sezone je beležio 27 minuta po utakmici uz 12 poena i sedam skokova.

Perspektivni centar prijavio se ove godine za draft, ali nije bio izabran. Uprkos ponudi da nosi dres Finiksa u NBA letnjoj ligi, odlučio se za povratak na Stari kontinent, a osim matičnog kluba interesovanje za njegov angažman izrazili su Alba, Unikaha i Valensija.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.