Sampdorija želi napadača Čelsija?

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sampdorija želi napadača Čelsija?

Poznato je koliko igrača Čelsi pošalje na pozajmicu, ali da li je ovo igrač koji će konačno dobiti pravu šansu u londonskom klubu?

Mladi napadač je prošle sezone bio u Svonsiju na pozajmici, igrao je odlično, iako to njegov saldo baš i ne govori, postigao je osam golova, ali kako je zatvoreno Svonsi igrao, i to je fantastičan uspeh. Godinu dana pre toga je na pozajmici u Bristolu postigao impresivnih 26 golova. Jasno je da je u pitanju vrhunski talenat, ali da li će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << konačno dobiti šansu ili će ga Sari opet poslati na pozajmicu?

Tami Abraham ima samo dvadeset godina, a italijanska Sampdorija pokušava da ubedi Čelsi kako bi doveli ovog napadača u Seriju A na pozajmicu. Sampdoriji je potreban napadač, Fabio Kvaljarela, koji ima 35 godina, kao i Đanluka Kaprari i Defrel, koji nisu konstantni u postizanju golova, jednostavno nisu dovoljni pa italijanski klub pokušava da pobedi brojne timove koji žele Abrahama u svojim redovima.

Sari želi ovog igrača, ali da li će on dobiti šansu?

Jasno je da će Čelsi sa novim menadžerom uglavnom igrati sa jednim napadačem, a pored Abrahama, tu su Morata i Žiru. Biće zanimljivo do kraja prelaznog roka u Italiji, a mladi Tami bi bio savršeno pojačanje za Sampdoriju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.