Sampaoli na klupi Flamenga

Izvor: B92, 15.Apr.2023, 09:26

Sampaoli na klupi Flamenga

Argentinski stručnjak Horhe Sampaoli novi je trener Flamenga, potvrdio je brazislki klub.

Sampaoli se nedavno rastao sa Seviljom, ali nije dugo čekao novi angažman gde se obavezao na saradnju do decembra 2024. godine.

Klub se rastao sa portugalskim stručnjakom Vitorom Pereirom koji od svog dolaska nije uspeo da ponovi uspehe koje je klub beležio u prethodnom periodu.

Tamo gde on nije, uspeh će pokušati da napravi Sampaoli koji je ranije trenirao u Brazilu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gde je predvodio Santos i Atletiko Mineiro. Priliku za debi imaće u nedelju kada Flamengo igra protiv Koritibe u prvom kolu brazilskog šampionata.

Sampaoli je najveći uspeh ostvario 2015. godine sa selekcijom Čilea kada je osvojio Kopa Ameriku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sampaoli imenovan za novog trenera fudbalera Flamenga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2023

Argentinski fudbalski stručnjak Horhe Sampaoli novi je trener brazilskog Flamenga, objavio je klub iz Rio de Žaneira na zvaničnom sajtu...Sampaoli (63) je na klupi nasledio Portugalca Vitora Pereiru, a sa čelnicima Flamenga je potpisao ugovor do decembra 2024. godine...Argentinac već ima iskustva...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.