Samp osvojio bod u Milanu

Izvor: B92, 16.Sep.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samp osvojio bod u Milanu



Fudbaleri Intera nastavili su sa smušenim startom sezone u kojoj brane titulu prvi put posle 17 godina.

"Nerazuri" su u drugom kolu Serije A kod kuće igrali sa Sampdorijom 1:1, dok je u uvodnom meču dana Ređina stigla do dramatične pobede nad Kaljarijem 2:1.

Sampdorija je na Meaci postavila novi klupski rekord od 15 ligaških mečeva bez pobede, ali je stigla do boda. Samp je poslednji put pobedio otprilike u isto vreme kada je Adrijano poslednji put dao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gol, pa je Brazilac meč počeo na klupi.

Samp je protiv Empolija doživeo poraz uz dva isključenja, pa je odbrana u Milanu bila kompletno renovirana. Inter je ređao šanse, ali je Kastelaci bio odličan, a napadači neprecizni.

Gosti iz Đenove poveli su odmah po povratku sa poluvremena, posle penala Kordobe nad Flakijem, koji je bio precizan. Usledio je još jači pritisak domaćina i festival promašaja, prošaranih poništenim golovima Vijere i Adrijana, a bod za šampiona spasao je Masimo Bonani autogolom posle Figovog kornera.

Pre toga u Ređu je gostovao Kaljari, a sve do finiša izgledalo je da na Sardiniju putuje bod. Međutim, Ređina je do pobede stigla u 94. minutu, kada je Rolando Bjanki dao četvrti gol u dva meča sezone i pomerio tim sa startnih minus 15.

U nedelju je na programu preostalih osam mečeva, a derbi je na programu u večernjem terminu, kada Milan gostuje u Parmi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.