Samoubistvo Poljske  istorijski autogol, crveni karton i novo iznenađenje na EP

Izvor: B92, 14.Jun.2021, 17:18

"Samoubistvo" Poljske " istorijski autogol, crveni karton i novo iznenađenje na EP

Fudbaleri Poljske i Slovačke igraju u Sankt Peterburgu na otvaranju E grupe Evropskog prvenstva.

Poljaci, na čelu sa zvanično najboljim fudbalerom sveta Robertom Levandovskim, idu na megdan selekciji koja tek drugi put kao samostalna igra na kontinentalnom šampionatu.

U istoj grupi su Španija i Švedska koji se u Sevilji sastaju od 21.00, tri sata posle ovog meča.

Poljaci su, po nastupima na EURO, tek nešto iskusniji od Slovaka (treće učešće), >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s tim da su na prošlom stigli do četvrtfinala u Francuskoj.

Sada će pokušati da naprave sličan podvig sa timom u kome su pored zvezde Bajerna još Pjotr Zjelinski, Gžegož Krihovjak, Arkadijuš Milik, Kamil Glik i drugi, što čini poljski tim jako respektabilnim.

Sa druge strane, kod Slovaka će mnogo zavisiti od Napolijeve žive legende Mareka Hamšika, sada veziste Geteborga, a tu je odlični štoper Milan Škinijar iz Intera.

Zanimljiv susret nas čeka u Sankt Peterburgu i ispratićemo sva dešavanja u LAJV BLOGU.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.